Nytårsmenu Udskriv
Nytårs menu
Vi har i år klargjort en lækker menu til jeres fest, menuen kan hentes kl 16.00 og er næsten færdig.
I skal blot selv lave nogen små ting.

Forret:
Tunmousse cocktail, pyntet med chilli /hvidløgs marinerede hummerhaler.
Kr. 78,-

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad, med rösti kartofler, broccolibuketter, stegt squash og tomat samt sc. Bearnaise og sc Bordelaise (rødvin)
200 gr. pr. cou. Kr. 188,-
300 gr. pr. cou. Kr. 228,-

Dessert:
Sandved Hotels hjemmelavet islagkage med pynt
Kr. 52,-

Til kaffen:
Kransekagekonfekt
kr. 25,-

Sidste bestillingsdag er fredag d. 26-12 kl 18...
Og husk at menuen skal hentes senest kl. 16.00


Arbejdsseddel...

Forretten:
Er klar til servering, husk at købe brød til..

Hovedretten:
Stegen skal have 25 min ved 200 grader, herefter skal den hvile i 15 min før den skæres.
Rösti kartofler varmes 15 min i ovn ved 200 grader.
Broccoli koges ganske let i saltet vand.
Squash og tomater varmes 15 min i ovn ved 200 grader.
Begge saucer lunes forsigtigt på komfuret.

Desserten:
Tages op af fryseren 10 min før servering.
Der følger fløde med til piskning, samt frugter til pynt.

Velbekomme.